sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Muuripadan uusi elämä

50-luvun saunastamme purettu valurautapata sai tänään uuden alun elämälleen: istutin sen täyteen orvokkeja ja vanhan ajan pelargoneja, joiden lehti oli komean kirjava. Keskelle pääsi mustasilmäsusanna. Multaa pata imi peräti 100 litraa. Malttamattomana en laittanut alimmaiseksi kerrokseksi sepeliä. Katsotaan uivatko kukat pian mutalammikossa, sillä reikiäkään pohjassa ei ole.


2 kommenttia:

  1. Hieno uusi elämä padalle, olisin kyllä laittanut soraa, mutta voihan olla että tulee kuiva kesä, vesi kuivaa hyvin. Kiertelin puutarhamyymälötä lauantaina, kaikkea tekisi mieli, sitä ihan sekoaa kukkien lumosta. Minulla on parvkkeella ollut aikaisempina kesinä punaisia pelagonioita, mutta nyt päädyin pinkin eri sävyihin, kunhan vielä vähän lämpenee pääsen minäkin puutahahommiin parvekkeelle.

    VastaaPoista
  2. Moikka, onhan se hyvä, että muuripata on jälleen käytössä ja upeaa katsottavaa kesän mittaan. Kyllä varmaan kädet omakotitalossa näin kesää odotellessa syyhyvät, kun suunnittelee pihan laittoa, meikäläisellä piha pieni, mutta silti tekee mieli koko ajan hankkia uusia kasveja, toinen kyllä tuossa jarruttaa , ettei pääse homma liian hurjaksi. Hyvää kesää sinne teille.

    VastaaPoista