lauantai 26. heinäkuuta 2014

Liljat ja syysleimut, heinäkuun kauneimmat kukkijat!

Puutarhani on nyt runsaimmillaan. Liljat ja syysleimut kukkivat väri toisensa jälkeen, kärhöt kiipeävät kaarta pitkin ja helokki ja tarha-alpi valloittavat upealla keltaisellaan.Lisäksi aina kauniit pelargonit kukkivat komeasti asetelmassa ja oven vierustalla. Riippapelargonit kukkivat vielä erittäin harvakseltaan, mutta nuppuja näkyy!Pinkki väriminttu on päivän piristys! Nämä pääsevät oikeuksiina isoina ryppäinä, ja olen iloinen, että ne ovat levinneet isoksi kimpuksi. Punainen lajike, joka ei vielä Vantaalla kuki, on vieläkin suurempi.

Tämän on pakko olla joku salvia?!
 Lopuksi ylläri pylläri, jonka joka vuosi luulen menettäneeni: syyssädekukka. Tänä vuonna se tupsahti taas omalla paikalleen, ihan yllättäen. Kukinnot ovat valitettavan harvassa, jos vertaa vuoteen 2012.

2 kommenttia:

  1. Kauniita kukkia sinulla kukkii! :) Riittää silmäniloa päivästä ja vuodesta toiseen. Olisin liittynyt lukijaksesi, mutta en löytänyt lukijanappia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! En valitettavasti löytänyt erityistä painiketta, jossa blogia voisi alkaa seuraamaan sellainen, jolla ei ole blogger-tunnusta.

      Poista