torstai 19. heinäkuuta 2012

Ruusuisia kuvia

Ruusuista ensimmäiset ovat auenneet. Tällä hetkellä kukkivat valkoiset maanpeittoruusut ja  ryhmäruusut.



Lisäksi pari vaaleanpunaista on avannut ensimmäiset nuppunsa, joukossa pari suosikkiani!


Lopuksi vielä nuppuja, eli lupauksia tulevasta ruususadosta!


2 kommenttia:

  1. Hei taas!
    Kauniita nuo ruusut ovat, haluaisin laittaa myös pienelle pihalleni, mutta kun en tiedä oikein, mikä tuossa menestyisi, kun kerran yritin sitä runkoruusua, ei onnistunut, naapurilla on kauniin punainen köynnösruusu, mietin, että mihin mahtaisi mahtua tuohon pihalleni. Teidän piha alkaa olla varmaan upea erillaisine kukkineen. Jatkoja kesän kukinnoille, odotellaan vielä aurinkoisia ilmoja , joita on ollut vähän nuukanlaisesti tänä kesänä.
    Terveisin Marjatta

    VastaaPoista
  2. Nyt täytyy myöntää etten minä ole tehnyt mi-tään erityistä ruusujeni eteen ruusulannoitteen lisäksi (1-2 krt. kesässä) ja mäntysuovan ruiskuttelun lisäksi. Runkoruusu on varmaan vaativin ruusu, mitä jos kokeilisit ryhmäruusuilla? Niitä minullakin on ja tällä hetkellä niitä löytynee alesta edullisesti. Itse olen omani ostanut k-raudan aleista ja Muhevaisesta.
    Meidän naapureillani on myös upea köynnösruusu. Unelmissani siintää tulevan keinun ylle rakennettu pienehkö pergolantyyppinen rakennelma ja keinun takaa sille nousevat köynnösruusut - keltaiset kuten talomme, kuis muuten! Punainen on tietysti myös kaunis!

    VastaaPoista